4.10.2003 Klubová výstava chrtov

Bratislava, SK

Piccolo levriero italiano

Rozhodca /Richter /Judge: Andre van den Broek, NL

PSY /males /rüde:

Trieda dorastu /Puppies /Jüngstenklasse

VN

Axel Neel Bugsy

 

m: Baxová Eva, CZ

6 mesačný, mladý pes, dobre vyvinutý na svoj vek, hlava by mohla byť paralelnejšia, nožnicový skus, krásne oči, nádherná hlava, dlhý krásny krk, v pokoji dobre sedí, korektná horná línia, v pohybe trocha silnejší.

VN

Wetrick Skarak

 

m: Potisková N., CZ

4 mesačný, farba izabel, pekne formovaná hlava, dobré oči s výrazom, dobre posadené uši, dobrá dĺžka krku, hlboký hrudník a dobré kríže, dobré rebrá, trochu vyššie položené boky, pohyb je ešte hravý, ťažko posúdiť.

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

V1, CAC, KV, BOB

Sinaidan Capolavoro

m: Airi Ano + Wartiainen, FIN

1 ročný, veľmi pekný typ, veľmi dobre vyvinutý na svoj vek, veľmi pekný profil, dobrý chrup a hlava, dobre položené ucho, dlhý krk, korektná horná línia, na vek dosť vyvinutý v hrudníku, dobré uhlenie vzadu aj vpredu, dobré kríže, typický pohyb, vpredu by mohol byť trochu pevnejší, pekná srsť.
V2, resCAC Tipsy du Domain de Chamteloup
  m:  Laveyssiere Fabienne, F
16 mesačný, veľmi pekný typ, samčia hlava, rád by videl lepší rozdiel medzi očami a nosom, úplný chrup, oči by mohli byť lepšie, dobre položené uši, dlhý krk, mohol by byť lepšie uhlený, dobre oblý hrudník, pekný vredu, typický pohyb ale vpredu by mohol byť ostrejší, dobrá srsť.

VD3

Bino Tredici

 

m: Hogl Eduard, SK

15 mesačný, dobre vyvinutý mladý pes, dnes nie je v najlepšej nálade, dobre formovaná hlava, nožnicový skus, dobre posadené uši, elegantný krk, korektná horná línia, mohol by mať hlbší hrudník, dobre vyvinutý vredu a vzadu, typický pohyb.

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

V1, CAC

??? číslo 338

 

 
16 mesačný, šedo modrá farba, dobrý typ, samčia hlava, oči by mohli byť trošku tmavšie, dlhý elegantný krk, chcelo by to hlbší hrudník, silná horná línia, dobré kríže, typické zauhlenie vpredu a vzadu, typický pohyb, mohol by byť silnejší na predných labkách.

FENY /females /hündin:

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

V1, CAJC

Holly di Branco Piccolo

 

m: Baxová Eva, CZ

16 mesačná, modro šedá, dobrý typ, silná línia, pekná hlava, dobrý chrup - úplný, dobrá farba očí, silný dlhý krk, dobrá horná línia, hlboký hrudník a dobré rebrá, správne kríže, dobré kolená, dobrý pohyb, trochu slabá v predných labkách, srsť by mohla byť lepšia, ešte nie je úplne spravená.

V2

Hillary di Branco Piccolo

 

m: Fulmeková Jana, SK

16 mesačná, modro šedá, dobrý typ, samičia hlava, úplný chrup, pekná tmavé oči, mohli by byť lepšie, uši tiež lepšie, dostatočný krk, dobre vyvinutá vpredu, typická horná línia, dobré kríže, dobé rebrá, dostatočná hĺbka hrudníka, typický pohyb, vpredu by mohla byť silnejšia, dobrá srsť.

VD3

Santana Skarak

 

m: Slivoňová Zuzana, SK

1 ročná, piesková farba, mohla by byť lepšia v pohybe, elegantné kríže, samičia hlava, ktorá by mohla byť trochu dlhšia, dobrá farba očí, dobre posadené uši, elegantný krk a horná línia, typické zauhlenie vpredu a vzadu, mohla by sa vyvinúť v hrudníku a v bokoch, predné labky kríži, vzadu naúzko, pekná srsť, trochu vysoko nosí chvost.

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

VD1

Piccola  Skarak

 

m: Reptová Jana, SK

18 mesačná, piesková, mohla by byť elegantnejšia, samičia hlava, úplný chrup, vhodná farba očí, dobre posadené uši, silný krk, ale mohol by byť elegantnejší, horná línia by mohla byť typickejšia, hlboký hrudník, dobré rebrá a kríže, v pohybe nebehá čisto, doma sa to môže prejaviť.

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

V1, CAC

Lilli Marleen von Abakan

 

m: Fritzsche Heidi, D

4 ročná, dobrý typ, samičia hlava, vpredu by mohla byť silnejšia, pekné oči, ktoré by mohli byť lepšie, dobre posadené uši, dlhý krk, keď stojí má dobrú hornú líniu, typické zauhlenie vpredu, hlboký hrudník, dobré rebrá, v pohybe by mohla byť lepšia a silnejšia.

Trieda pracovná /Working class /Gebrauchshundklasse

V1, CAC

Bocciola de Valverde Santo

 

m: Huschka Lilette, A

3 a pol ročná, modro šedá, nie je najmenšia, pekný typ, nádherná samičia hlava, úplný chrup, oči by mohli byť tmavšie, dobre posadené uši, dlhý elegantný krk, dobrá horná línia, mohla by mať hlbší hrudník, typický pohyb, vzadu naúzko a vpredu by mohla byť silnejšia v pohybe.

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC, KV

Romance Italienne du Domain de Chanteloupe

m: Laveyssiere Fabienne, F

3 ročná, veľmi pekný typ, dobrá povaha, silná ale samičia hlava, úplný chrup, pekné tmavé oči, elegantný krk, dobrá horná línia, typické zauhlenie vpredu, dostatočná hĺbka hrudníka, dobré rebrá, dobré kríže, dobrá v pohybe ale zišla by sa väčšia akcia, dobrá srsť.
V2, resCAC ???, číslo 340
5 ročná, piesková, pekný typ, samičia hlava, úplný chrup, oči by mohli byť tmavšie, dobre položené a nosené ucho, dlhý elegantný krk, typická horná línia, dobré uhlenie, dobré rebrá, hlboký hrudník, dobré kríže, rád by videl menej akcie vzadu pri pohybe a lepšie lakte.
V3 Kasandra von Abakan
m: Heidi Fritzsche, D
4 ročná, modro šedá, elegantný typ, samičia, pekná hlava s dobrou dĺžkou ale vpredu by mohla byť silnejšia, dobre posadené uši, elegantný krk, typická horná línia, mohla by mať hlbší hrudník, dobré kríže, v pohybe ale prestavaná, mala by byť pevnejšia.
V4 Arti Nova Businka
m: A.Artamonov, RUS
2 ročná, elegantný typ, samičia hlava, mohla by byť silnejšia vpredu, nožnicový skus, veľmi pekné tmavé oči, dobre položené uši, elegantný krk, v stoji má korektnú hornú líniu, dobré uhlenie vpredu a vzadu, želal by som si aby bola aktívnejšia vpredu, labky trochu pri sebe, mohla by byť trochu silnejšia.

Klasifikácia /Classification /Klassifikation:

V -výborný /excellent /vorzüglich

VD -veľmi dobrý /very good /sehr gut

D -dobrý /good /gut

Dostat. -dostatočný /inssuficiant

VN -veľmi nádejný /very promissing /vielversprachend

N -nádejný /promissing /versprechend

------------------------------------------------------------

ch - chovateľ /breeder /Züchter

m - majiteľ /owner /Eigentümer